210413 – 15 Köping – Hornborgasjön

Den 13 april lastade vi cyklarna vid stugan innan vi åkte ut på på nya äventyr, vi startade med en fricamping på Köpings ställplats.

Ställplatsen i Köping gratis med ingen service…

Den 14 april vaknade vi till en, återigen, solig morgon. Nu gick färden via Karlsborg till Hornborgasjön…lunch vid rastplatsen.

Först stannade vi till vid Naturrum på nordöstra sidan av Hornborgasjön och tog en promenad där sedan åkte vi ned till den västra delen och ”Trandansen”. Det var fortfarande runt 10.000 tranor där och ett fasligt liv på tranorna.

Den 15 april steg vi upp i ottan (kl 5.00) för att vi ville se tranorna flyga in från sjön, vilket alltid är mäktigt men vi var för sent ute – de flesta hade redan kommit in på land och gick runt och socialiserade sig. efter någon timmes transparang åkte vi vidare och första stoppet blev hos Svea Husbilar i Kinna – både Kajas och Felicia, tjejerna som har hjälpt oss med inköpet av Frida var tyvärr sjuka så det blev bara ett snabbt besök med en hälsning till tjejerna. Via småvägar kom vi så småningom fram till Åkalla Resort som blev dagens mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *