230721 Dalhalla…

En supertrevlig helg med Kabe Husbilsklubb!

Vi var 17 ekipage som träffades på Dalhallas ställplats på fredagseftermiddagen den 21 juli för att under kvällen få avnjuta ”Raphsody in Rock” med Robert Wells och hans inbjudna artister. Kl 17.00 var det en gemensam middag inplanerad men då öppnade sig himlens portar och det kom ett mäktigt skyfall. Några valde att försöka vänta ut regnet under paraplyn medan andra föredrog att avnjuta måltiden inne i sin husbil. När det var dags att promenera ner i kalkbrottet hade regnet upphört och vi fick en fantastisk kväll med Robert Wells och de artister han hade bjudit in till kvällens föreställning!
På lördag förmiddag kunde vi avrunda träffen med en gemensam fika ute i solskenet. Vår ordförande framförde ett varmt tack från oss alla till Göte Jansson som hade ordnat allt med att fixa biljetter och ställplatser mm. Klicka på länkarna till You Tube så får du ett smakprov på vad vi fick uppleva under kvällen.
Varmt tack till er alla som var med, från Ann och Sören i husbilen Frida.
(Klicka på länkarna och njut av musiken)

2 reaktioner till “230721 Dalhalla…”

  1. Ja, det var mäktigt! Framför allt när Janne Schaffer spelade ”Brusa högre lilla å”, då kom det en tår i ögonvrån på Ann. Men det var även många andra bra artister med, så det var en härlig kväll. Nu får vi leva på minnena, både från Bruce Springsten och ”Rhapsody in Rock”. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *