181009 Mellansundet

Då är vi hemma igen med Frida efter 4 härliga veckor i Moseldalen…

…så nu är det lite underhåll i väntan på nästa äventyr…

…Ludde står redan på instrumentbrädan och längtar ut .

4 reaktioner till “181009 Mellansundet”

 1. Hej, Kul att läsa om er resa i Moseldalen. Vi hade också några fantastiska dagar där. Vi stötte på er i Cochem när ni dukade upp för födelsedagskalas. Nu ställer vi snart in husbilen för vintern men vi kanske ses på vägarna (eller nån träff) framöver. Ha det gott!

  /Vi från Rydboholm

  1. Hej, Kul att ni läser Fridas husbilsblogg och kommenterar den. Vi ställer också av Frida om några veckor tror vi, eventuellt gör vi någon mer kortresa innan det är slutåkt för i år. Kan tänka oss en resa till Axmar brygga. Hoppas att vi ses någon mer gång. Hälsningar Ann och Sören 🙂

 2. Sitter och läser i er blogg,och upplever dom. fina dagarna vi fick ha tillsammans nere i Moseldalen Ni verkar ha haft det mysigt och skönt resten av resan och kommit hem välbehållna. Själva har vi kommit in i vardagslunken igen,men ser fram emot nya äventyr.
  Tack för trevligt sällskap och hoppas vi ses igen på någon träff eller resa.
  Berndt o Lena

  1. Varmt tack själva! Det var tack vare er fina introduktion vi fick modet att göra våra egna upptäcktsfärder i fina Moseldalen – det är inte utan att vi längtar tillbaka – men vi har ju fina minnen, inte minst tillsammans med er och övriga gänget att blicka tillbaka på.
   Vi ”häckar” i fritidshuset i Mellansundet just nu, vi hade nog tänkt att göra någon mer tur med Frida innan vi ställer in henne för vintern men det har blivit lite pyssel här i stugan med att förbereda inför vintern bl.a. att isolera runt vårt nyinstallerade kommunala vatten och avlopp.
   Läste just om Dethleffsklubbens planerade aktiviteter inför nästa år och det ser ju riktigt inspirerande och roligt ut så visst kommer vi att ses igen på något trevligt äventyr! Kanske ses vi redan på teknikträffean i Tumbo?!
   Kramar från Ann och Sören 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *