180225 till 180228 Ånnaboda

Ånnaboda från Västerås ca 12 mil.

Klicka på bilderna för att se dom större.
Fina, men riktigt kalla dagar på en bra camping…
…här är några bilder från söndagen den 25:e


Söndagen ägnades bl.a. åt utforskning av anläggningen. Ann gjorde ett glädjeskutt på prispallen.

På måndagen den 26:e hyrde vi skidor för att testa hur det kändes. Det var säkert 10 år sen senast vi åkte skidor. Spåren var kanonfina men tekniken fanns inte där, i alla fall inte hos mig (Sören). Ann däremot stavade på riktigt bra. Så nu förstår vi också hur duktiga Charlotte Kalla och Stina Nilsson är…
…ryggsäcken var packad med kaffe och macka, som smakade bra i raststugan efter skidturen.

Under tisdagen skrotade vi runt lite på anläggningen, skottade snö och gjorde just ingenting. Det var lite i kyligaste och blåsigaste laget för att tillbringa någon längre tid utomhus.

På onsdagen, efter en mycket kall natt, då det var -15° ute och innetemperaturen hade sjunkit ner till +15° i Frida eftersom vi bara körde på eluppvärmning blev vi tvungna att stödvärma med gasolpannan…då valde vi att åka hemåt igen.

 

 

2 reaktioner till “180225 till 180228 Ånnaboda”

  1. Fina foton på sol och snö! Ser härligt ut, men också lite kylslaget på sista bilden. Jag njuter av dina bilder,men vill inte byta bort GC, även om vi haft blåsigt.Det har trots allt varit rätt varma vindar.

  2. Tack Elisabeth, trevligt att du gillar bilderna, ja det var kyligt Ånnaboda men ändå rätt fina dagar. Aha ni är GC då förstår jag att ni har goda varma dagar, ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *